Arbetar du med dykning?

Det blir fler och fler som arbetar med dykning på olika sätt, och det kan jag verkligen förstå. Tänk att få arbeta med det roligaste och härligaste som finns i hela världen. Ett vanligt ”dykaryrke” är dykinstruktör. Det innebär att man lär folka att dyka. Det kan vara allt från nybörjare till erfarna dykare som vill lära sig ännu mer. Som dykare blir du aldrig fullärd, utan det finns alltid nya saker att upptäcka. Jag jobbar ju som just dykinstruktör, och nu har jag fått lite nytt ansvar på jobbet. Jag har nämligen blivit ombedd att sköta företagets ekonomi. För att få hjälp med det bokade jag in ett möte med Söderberg & Partners. De arbetar med rådgivning inom finans och försäkring, och är det någonting som är viktigt för personer som arbetar med dykning är det ju just försäkringar. Nu har jag i alla fall fått hjälp med att se över allting, så nu är det i ordning.

Dykare under vattnet

(Visited 1 times, 1 visits today)